Hide Main content block

PTS-Beton - minőségi térkő, beton elemek, betonkerítés gyártás, kivitelezés, teljeskörű megrendelői kiszolgálás

Több generációs családi vállalkozásként fő tevékenységünk kerítések, garázsok, térkövek, parki és udvari díszítő elemek gyártása, forgalmazása és telepítése. Professzionális gyártósor, garantált minőség, szakértői kivitelezés.

 

  Garantált minőség

Új, nagy kapacitású gyártósor, évtizedes szakmai tapasztalat

Betonkerítések

Kazettás, betétes, mintás, balusztrádos, betonkerítések széles választékban

Térkövek

DITON minőségi térkövek forgalmazása, lerakása

Gyártói kivitelezés

 Termékeinket nem csak gyártjuk, forgalmazzuk, hanem teljeskörű kivitelezést, telepítést biztosítunk hozzájuk

KERÍTÉS ÉPÍTÉS OTTHON FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSSAL >>>

 

BETONKERÍTÉSEK GYÁRTÁSA, TELEPÍTÉSE A PTS-BETON ÁLTAL

betonkerítésA kerítés általában több funkciót tölt be, ezért a helyes kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. Elsősorban kijelöli a telekhatárt, véd a kíváncsi tekintetek elől, ugyanakkor szigetel a por és zaj ellen is. Betonkerítéseink előnyeit taglalva elsősorban a védő szerepét emeljük ki, ami felgyorsult és sajnos erőszakos világunkban fontos szempont. Egy kellően magas, stabil betonkerítés nem csábít betörésre vagy vandalizmusra, ugyanakkor emeli az ingatlan árát is.

Idilli amerikai filmkockákon látni alacsony sövényt kerítés gyanánt, amit a gyerekek vidáman ugrálnak át, míg szüleik a medence mellett boldogan grilleznek. Mindez a Kárpát medencében ritkán megvalósítható ábránd. Nálunk az átlagember ledolgozva az átlag 12 órát a munkahelyén az átlagfizetésével inkább vágyik intimitásra és nyugalomra, nem pedig a szomszéd pitbulljára vagy falun kószáló tyúkjaira kíváncsi. Az általunk kínált betonkerítés ár-érték aránya az átlagemberek számára megfizethető, esztétikai szempontból pedig nem hivalkodó, jól variálható /vassal, fával akár/és jól illeszkedik a környezetbe.

A vasbeton kerítés tulajdonságainak köszönhetően igazán időtálló és teherbíró, legyen az nemcsak kerítés, hanem magaságyás, térelválasztó, garázsbeálló, buszmegálló vagy kifutó az állatoknak. Könnyen és gyorsan telepíthető de szét is szedhető és újra felhasználható. Nem igényel évenkénti karbantartást az organikus anyagokkal ellentétben, amelyek drágábbak is egyben. Esztétikai értékük növelhető organikus anyagok kombinálásával, vagy társításával. Remekül mutat egy kerítésen futó vadszőlő vagy az elé ültetett madárbirs.

 

Műszaki ismertetés

Elemes betonkerítéseinknél nincs szükség sávalapra, csupán az oszlopok kerülnek 80 cm mély, 30 cm széles szárazbeton ágyba. Az oszlopok tengelytávolsága 208 cm hosszú. A kerítés magassága  általánosan 2 - 2,5 m között választható, ez esetben nem kell sávalapot kialakítani. A munkafolyamat látványos: 1 nap alatt 50m kerítés telepíthető ,,kulcsra készen“.

elemes kerítés

Kínálatunkban 3 fajta betonkerítés szerepel. Elemes kerítéseinkből garázsok és buszmegállók is építhetőek, méretük teljes mértékben a megrendelő kívánságától függ, ami ellentétben a kész garázsokkal nagy előny.

Megrendeléstől függően az alapozástól a tetőkonstrukcióig minden munkát elvégzünk.

Természetesen ahol a körülmények úgy kívánják, /terepviszonyok, talaj összetétel/ ott csapatunknak nem gond a fagyhatár alá kerülő sávalap kialakítása. Ilyenkor a költségek és a munkaidő megnő, de nem gond akár a 4 m magas kerítés telepítése sem. /Ipari zónákban nem ritka az ilyen magasság/.

Komplex megoldásként itt kell megemlíteni a kapu/k/ kérdését, ami a kerítés szerves részét képezi. Cégünk ugyan kapukat és az ezeket mozgató motorokat nem forgalmaz de sok esetben tudunk gyártót ajánlani, ill. szakmai tanácsot adni. Természetesen a vevők igényeit figyelembe véve igazodunk a kaput gyártó ill. szerelő cégek követelményeihez, az ezekhez szükséges beton munkálatokat pedig szintén el tudjuk végezni./ tolókapuknál alapsáv, motorház alapja/

 

Minőségi, gyorsan telepíthető betonkerítések közvetlenül a gyártótól

Az elemes betonkerítéseket saját, nagykapacitású berendezéseinkkel gyártjuk és igény esetén  telepítjük, akár kulcsra kész, teljeskörű kivitelezés keretében, levéve minden teendőt az Ön válláról. Kerítéseink felhasználhatóak hagyományos telekhatároló funkció mellett garázsok, buszmegállók építésére is.

Kerítés típusaink: TOP1,TOP2,TOP3, DITON falazóelemek, DITON QUICK WALL WOOD, DITON QUICK WALL STONE

PTS-Beton - minőségi térkő, beton elemek, betonkerítés gyártás, kivitelezés, teljeskörű megrendelői kiszolgálás

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, melyeket a termékeink és szolgáltatásaink iránt érdeklődők leggyakrabban feltesznek.

 

Van lehetőségem a lakásfelújítási programot igénybe venni, ha Önöket szeretném a kerítés szerelésével megbízni?
Igen, cégünk rendelkezik magyar adószámmal.

gyakran ismételt kérdésekMindkét oldalon mintás kerítést is gyártanak?
Nem, az általunk gyártott kerítéselemek egy oldalon mintás natúr beton szürke színben kerülnek eladásra

Színes kerítést is gyártanak?
Nem, mi csak beton színben gyártunk és csapatunk színezéssel nem foglalkozik.

Hol lehet megnézni az egyes kerítés fajtákat?
Nagymegyeren a Fürdő utca 3. alatti telephelyünkön. (932 01 Veľký Meder, Kúpeľná 3.)

Milyen magas kerítést kérhetek?
1,5m, 2m és 2,5m magas kerítést, a standard pedig a 2m magas.

Az árajánlat a helyszíni felmérést is tartalmazza?
Első körben e-mailben adunk árajánlatot és ha ez az ár megfelel, nem kell felmérni a terepet. Amennyiben kérdések merülnek fel a kivitelezéssel kapcsolatban, a helyszíni szemle is része az árnak. A pandémiára való tekintettel igyekszünk minimalizálni a személyes kapcsolatot és eddigi tapasztalatunk az, hogy gond nélkül működnek az internet adta lehetőségek (e-mail, fotók, video -vagy konferenciahívás).

Mennyi ideig érvényes az árajánlat?
1 hónapig

Mennyit kell várnom a kerítés telepítésére a megrendeléstől számítva?
Amennyiben telepítéssel együtt rendelte meg a kerítést, a várakozási idő szezontól függően 1 héttől max. 2 hónapig terjed. Ha csak anyagot szeretne venni, a várakozás max. 1hét.

Magyarország egész területén kérhetek-e árajánlatot, ill. hova szállítanak kerítést?
Kerítés összerakására gazdaságos árajánlatot max. 80km körzetben tudunk adni de minden e-mail-re válaszolunk. Anyagot egész Magyarország területére szállítunk, természetesen 10m kerítést nem érdemes Nagymegyerről pl. Miskolcra szállítani, mert többe kerül a fuvar mint a szállítmány.

Saját kamionnal szállítanak kerítést vagy nekem kell megoldanom a fuvart, ha csak anyagot szeretnék venni?
Saját járűvekkel dolgozunk, a kamion első egy órája lerakodásnál ingyenes.

A járvány ideje alatt is dolgoznak Magyarországon?
Igen. Betartva az aktuális járványügyi szabályokat csapatunk negatív PCR teszttel ingázik Magyarország és Szlovákia között.

Nem Önöknél vásárolt kerítést is összeraknak?
Nem, mi csak a saját gyártású ill. általunk forgalmazott kerítés szerelését vállaljuk.

A kerítéselemek nem teljesen egyformák, színbeli eltérések mutatkoznak az egyes elemek között. Miért van ez így és reklamálhatok-e?
A beton természetes anyag, ezért azonos gyártási széria esetén is mutathat árnyalati színeltéréseket. Ennek oka a felhasznált fő nyersanyagok (cement, víz, kőzúzalék) természetes tulajdonságaiban keresendő, a folyamatos minőségellenőrzés ellenére is. A kész terméket érő időjárási, valamint a rendeltetésszerű használat következtében fellépő mechanikai hatások következtében ezek az árnyalati eltérések nagymértékben enyhülnek, kiegyenlítődnek.

A használat során előforduló rendkívüli szennyeződések (növények levelei, termései, kúti víz ) szintén utólagos foltosodást idéznek elő. A hazai kemény ivóvizek, illetve a fúrt kutak talajvizei ásványi anyagot tartalmaznak, ezért a kerítésre kerülő ilyen vizek szintén színeltérést, elszürkülést okozhatnak.

A termékek közötti szín és felületi különbségek elkerülhetetlenek. Ez azonban nem befolyásolja betontermékeink használhatóságát és ezért ezt nem is fogadjuk el reklamációs okként.
A természetes alapanyagok használata miatt a színváltoztatás jogát fenntartjuk!

Elszórtan előfordulhat, hogy az időjárás hatására sárgás vagy feketés elszíneződés jelenik meg a termékeken. Mivel ez általunk nem befolyásolható okokra vezethető vissza, ezért az ilyen jellegű elszíneződések sem adhatnak okot reklamációra. Utólagos festéssel ezek az eltérések teljesen eltüntethetők.

  • 932 01 Szlovákia, Nagymegyer, Fürdő utca 3.
  • +421 907 897 791

Információk

Írjon nekünk

  A levél nem került elküldésre.   Az üzenete elküldésre került.
Top