telefon: +421 907 897 791
932 01 Szlovákia, Nagymegyer, Fürdő utca 3.

betongyár

háttér info

betonkerítés gyártótól

ELEMES BETONKERÍTÉSEK, BETONELEMEK GYÁRTÁSA, TELEPÍTÉSE A PTS-BETON ÁLTAL

betonkerítésA kerítés általában több funkciót tölt be, ezért a helyes kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. Elsősorban kijelöli a telekhatárt, véd a kíváncsi tekintetek elől, ugyanakkor szigetel a por és zaj ellen is. Betonkerítéseink előnyeit taglalva elsősorban a védő szerepét emeljük ki, ami felgyorsult és sajnos erőszakos világunkban fontos szempont. Egy kellően magas, stabil betonkerítés nem csábít betörésre vagy vandalizmusra, ugyanakkor emeli az ingatlan árát is.

Idilli amerikai filmkockákon látni alacsony sövényt kerítés gyanánt, amit a gyerekek vidáman ugrálnak át, míg szüleik a medence mellett boldogan grilleznek. Mindez a Kárpát medencében ritkán megvalósítható ábránd. Nálunk az átlagember ledolgozva az átlag 12 órát a munkahelyén az átlagfizetésével inkább vágyik intimitásra és nyugalomra, nem pedig a szomszéd pitbulljára vagy falun kószáló tyúkjaira kíváncsi. Az általunk kínált betonkerítés ár-érték aránya az átlagemberek számára megfizethető, esztétikai szempontból pedig nem hivalkodó, jól variálható /vassal, fával akár/és jól illeszkedik a környezetbe.

A vasbeton kerítés tulajdonságainak köszönhetően igazán időtálló és teherbíró, legyen az nemcsak kerítés, hanem magaságyás, térelválasztó, garázsbeálló, buszmegálló vagy kifutó az állatoknak. Könnyen és gyorsan telepíthető de szét is szedhető és újra felhasználható. Nem igényel évenkénti karbantartást az organikus anyagokkal ellentétben, amelyek drágábbak is egyben. Esztétikai értékük növelhető organikus anyagok kombinálásával, vagy társításával. Remekül mutat egy kerítésen futó vadszőlő vagy az elé ültetett madárbirs.

 

Elemes betonkerítéseink előnyei - Műszaki ismertetés

Kerítéseink esetében nincs szükség sávalapra, csupán az oszlopok kerülnek 80 cm mély, 30 cm széles szárazbeton ágyba. Az oszlopok tengelytávolsága 208 cm hosszú. A kerítés magassága  általánosan 1,5 - 2 - 2,5 m közül választható, ez esetben nem kell sávalapot kialakítani. A munkafolyamat látványos: 1 nap alatt 50m kerítés telepíthető ,,kulcsra készen“.

elemes kerítés

Kínálatunkban 4 fajta betonkerítés szerepel. Elemes kerítéseinkből garázsok és buszmegállók is építhetőek, méretük teljes mértékben a megrendelő kívánságától függ, ami ellentétben a kész garázsokkal nagy előny.

Megrendeléstől függően az alapozástól a tetőkonstrukcióig minden munkát elvégzünk.

Természetesen ahol a körülmények úgy kívánják, /terepviszonyok, talaj összetétel/ ott csapatunknak nem gond a fagyhatár alá kerülő sávalap kialakítása. Ilyenkor a költségek és a munkaidő megnő, de nem gond akár a 4 m magas kerítés telepítése sem. /Ipari zónákban nem ritka az ilyen magasság/.

Komplex megoldásként itt kell megemlíteni a kapu/k/ kérdését, ami a kerítés szerves részét képezi. Cégünk ugyan kapukat és az ezeket mozgató motorokat nem forgalmaz de sok esetben tudunk gyártót ajánlani, ill. szakmai tanácsot adni. Természetesen a vevők igényeit figyelembe véve igazodunk a kaput gyártó ill. szerelő cégek követelményeihez, az ezekhez szükséges beton munkálatokat pedig szintén el tudjuk végezni./ tolókapuknál alapsáv, motorház alapja/

 

Minőségi, gyorsan telepíthető betonkerítések közvetlenül a gyártótól

Az elemes betonkerítéseket saját, nagykapacitású berendezéseinkkel gyártjuk és igény esetén  telepítjük, akár kulcsra kész, teljeskörű kivitelezés keretében, levéve minden teendőt az Ön válláról. Kerítéseink felhasználhatóak hagyományos telekhatároló funkció mellett garázsok, buszmegállók építésére is.

Elemes betonkerítés típusaink:

TOP1,TOP2,TOP3, TOP4, DITON falazóelemek, DITON QUICK WALL WOOD, DITON QUICK WALL STONE

PTS-Beton - minőségi térkő, beton elemek, betonkerítés gyártás, kivitelezés, teljeskörű megrendelői kiszolgálás. Elemes betonkerítések, betonelemek gyártása, telepítése.

 

Legutóbbi bejegyzéseink

PTS-BETON spol. s r.o. používa súbory cookie a ďalšie sledovacie nástroje na poskytovanie základných funkcií webovej stránky, analýzu dátovej prevádzky, na zlepšenie používateľského zážitku na webovej lokalite, na personalizovanú reklamu a obsah aj na webových stránkach tretích strán a na vyhodnotenie výkonnosti tohto obsahu a súvisiacich kampaní. Ochrana osobných údajov.

  
EU Cookie Directive Module Information