profi betonozásCsaládi vállalkozásként fő tevékenységünk kerítések, garázsok, térkövek, parki és udvari díszítő elemek gyártása, forgalmazása és telepítése.

Cégünk 2000-ben alakult a nagymegyeri volt kommunális  üzem területén.

A betonkerítések gyártása és szerelése igazi hagyomány családunkban, tapasztalatainkat a hetvenes évektől gyűjtjük. Nagyapám és édesapám révén immár negyven éve vagyunk a piacon, munkáink Budapesttől Prágáig számtalan városban, faluban láthatók.

2004-től családi házak tervezésével és építésével is foglalkozunk, teljes körű külső és belső kivitelezési munkákat végzünk.

Korszerű munkagépeinknek, kitartó lelkiismeretes munkánknak és termékeink minőségének köszönhetően igyekszünk vásárlóink legmagasabb igényeit kielégíteni.

Miért mi?

A piacon az utóbbi időben több, nagyobb vállalat foglalkozik kerítések gyártásával. A fejlődés és a növekvő piaci igények, elvárások minőségi kielégítése érdekében cégünk 2019-ben egy új, nagy kapacitású gyártósorba ruházott be, mellyel a 2 méter magas kerítésből akár napi 200 métert is le tudunk gyártani.

Ezzel a darabszámmal elértük azt a mennyiséget, ami kiiktatja a hosszú várakozást tavasztól késő őszig.

Cégünk mindig is figyelt arra, hogy szolgáltatásaink teljes körűek legyenek, ami a kerítések esetében a kivitelezést illeti. Ezt sok esetben más vállalkozások nem tudják biztosítani, illetve amennyiben telepítést is vállalnak,  hosszú a várakozási idő. Mivel nálunk a szerelés nem kézzel, hanem munkagéppel történik és több csapattal dolgozunk, nem áll fenn az a veszély, hogy a kerítés anyagát  ne tudnánk összehangolni annak szerelésével.

Másik nagy előnye az általunk gyártott kerítésnek, hogy mi 2,5 m magasságig tudunk szerelést és gyártást vállalni, míg a cégek többsége csak az átlagos 2 m magasságig gyártja a betonkerítéseket. Végül de nem utolsó sorban pedig ragaszkodtunk ahhoz, hogy a gépesítés ellenére árainkon nem emeltünk, így azok még mindig a tavalyi áron elérhetőek /-23,-Euro/fm 2 m magasságban áfa nélkül,- ez a legegyszerűbb verzió/ minőséget illetően pedig megfelelnek az ipari mennyiségben gyártott nagyüzemi termékeknek, amelyet a konkurens cégek lényegesen drágábban árusítanak.

Ács Piroska, tulajdonos

  • 932 01 Szlovákia, Nagymegyer, Fürdő utca 3.
  • +421 907 897 791

Információk

Írjon nekünk

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top