telefon: +421 907 897 791
932 01 Szlovákia, Nagymegyer, Fürdő utca 3.

betongyár

profi betonozás

Családi vállalkozásként fő tevékenységünk kerítések, garázsok, térkövek, parki és udvari díszítő elemek gyártása, forgalmazása és telepítése.

Cégünk 2000-ben alakult a nagymegyeri volt kommunális  üzem területén.

A betonkerítések gyártása és szerelése igazi hagyomány családunkban, tapasztalatainkat a hetvenes évektől gyűjtjük. Nagyapám és édesapám révén immár negyven éve vagyunk a piacon, munkáink Budapesttől Prágáig számtalan városban, faluban láthatók.

2004-től családi házak tervezésével és építésével is foglalkozunk, teljes körű külső és belső kivitelezési munkákat végzünk.

Korszerű munkagépeinknek, kitartó lelkiismeretes munkánknak és termékeink minőségének köszönhetően igyekszünk vásárlóink legmagasabb igényeit kielégíteni.

Miért mi?

A piacon az utóbbi időben több, nagyobb vállalat foglalkozik kerítések gyártásával. A fejlődés és a növekvő piaci igények, elvárások minőségi kielégítése érdekében cégünk 2019-ben beruházott egy új, nagy kapacitású gyártósorba, mellyel a 2 méter magas kerítésből akár napi 200 métert is le tudunk gyártani.

Ezzel a darabszámmal elértük azt a mennyiséget, ami kiiktatja a hosszú várakozást tavasztól késő őszig.

Cégünk mindig is figyelt arra, hogy szolgáltatásaink teljes körűek legyenek, ami a kerítések esetében a kivitelezést illeti. Ezt sok esetben más vállalkozások nem tudják biztosítani, illetve amennyiben telepítést is vállalnak,  hosszú a várakozási idő. Mivel nálunk a szerelés nem kézzel, hanem munkagéppel történik és több csapattal dolgozunk, nem áll fenn az a veszély, hogy a kerítés anyagát  ne tudnánk összehangolni annak szerelésével.

Másik nagy előnye az általunk gyártott kerítésnek, hogy mi 2,5 m magasságig tudunk szerelést és gyártást vállalni, míg a cégek többsége csak az átlagos 2 m magasságig gyártja a betonkerítéseket. Végül de nem utolsó sorban pedig ragaszkodtunk ahhoz, hogy a gépesítés ellenére árainkon nem emeltünk, így azok még mindig a tavalyi áron elérhetőek (-29,-Euro/fm-től) 2 m magasságban áfa nélkül,- ez a legegyszerűbb verzió/ minőségét illetően pedig megfelelnek az ipari mennyiségben gyártott nagyüzemi termékeknek, amelyet a konkurens cégek lényegesen drágábban árusítanak.

Ács Piroska, tulajdonos

 

PTS-BETON spol. s r.o. používa súbory cookie a ďalšie sledovacie nástroje na poskytovanie základných funkcií webovej stránky, analýzu dátovej prevádzky, na zlepšenie používateľského zážitku na webovej lokalite, na personalizovanú reklamu a obsah aj na webových stránkach tretích strán a na vyhodnotenie výkonnosti tohto obsahu a súvisiacich kampaní. Ochrana osobných údajov.

  
EU Cookie Directive Module Information