telefon: +421 907 897 791
932 01 Szlovákia, Nagymegyer, Fürdő utca 3.

betongyár

Partnereink

Az alábbiakban látható, kiknek köszönjük oldalunk népszerűsítését

FrissFood Reg-Enor ételrendelés, étel házhozszállítás

A méltán ismert és közismert Reg-Enor kúra irányelveinek megfelelően készített ételeket a FrissFood ételfutár házhozszállítja Magyarország több mint 300 településére. A FrissFood ételeit nem csak a regenorosoknak és fogyni vágyóknak ajánljuk, hanem a hagyományos, magyaros, reform, vegán, vagy akár az allergénmentes ételeket igénylőknek is. Mostantól mediterrán diéta is szerepel az étlapon.

https://frissfood.hu #ételrendelés #ebédrendelés #ételfutár #ebéd #étel #házhozszállítás #frissfood #regenor #mediterrán #diéta

FrissFood Reg-Enor ételrendelés, étel házhozszállítás

ErgoTeamStúdió - tűzvédelem, munkavédelem ellenőrzés, szabályozás, oktatás, tanácsadás

Az Ergo Team Stúdió Bt tűzvédelmi és munkavédelmi tanácsadást, azon belül oktatás, szabályozás, ellenőrzési szolgáltatást biztosít gazdasági társaságok, közintézmények és társasházak részére.

Megfelelő állapotban vannak föld alatti és a föld feletti tűzcsapok Önöknél? Tűzbiztonság cégeknél, intézményeknél, társasházaknál - ErgoTeamStúdió. Teljeskörű tűzvédelmi szolgáltatás. https://ergoteamstudio.hu #ergoteamtudio #tűzvédelem #szabályzat #oktatás #ellenőrzés #tanácsadás #szakember #munkavédelem

Tűzvédelmi szabályzat készítés

tűzvédelmi szakember tanácsadás, ellenőrzés, tűzmegelőzés, tűzvédelem, szabályozás, oktatás

www.flowyer.hu - Ügyvédi ügyviteli rendszer

Ahogy az írógépeket felváltotta a számítógép, úgy az excel táblázatokat is a különféle ügyvédi ügyviteli szoftver

DinamitShop, a tűzijáték áruház - nem csak szilveszterre

Győrtől 12 km-re, a magyar-szlovák határon, Medve főterén található a DinamitShop üzlete, ahonnan beszerezhetsz számtalan szilveszteri 

tűzijáték, petárda, telep, rakéta, római gyertya,

s megannyi szuper dolgot. Nem csak szilveszter, de ünnepek, rendezvények, falunapok alkalmával is lenyűgöző látványt biztosítanak.

https://www.dinamitshop.sk #tűzijáték #petárda #telep #rakéta #rómaigyertya #szilveszter #pirotechnika #dinamitshop

Reg-Enor étel házhozszállítás a Reg-Enor kúra mellé

A méltán közkedvelt Reg-Enor diéta irányelvek szerint készített ételek házhozszállítása már az ország több mint 300 településén elérhető. A tiltott alapanyagoktól mentesen, hús és zöldség főszereplésével, reform köretekkel működik az online ebédrendelés, ételrendelés lehetősége. 

Reg-Enor ételrendelés, ebédrendelés, ebéd étel házhozszállítás, ételfutár

https://regenormenu.hu

Allergénmentes ételrendelés

A Repetamenü kínálatában a hagyományos ételek mellett kiemelt szerepet kap az allergénmentes étel kínálat is. Naponta változó ételek, menük kedvezményesen. Nem csak az ételek, de a konyha is igazoltan gluténmentes. 

https://repetamenu.hu #allergénmentes #mentes #ételfutár #ételrendelés #ebédrendelés #ebéd #étel #házhozszállítás 

Egzotikus növények, virágok, zöldségek a világból

Egzotikus virágok, trópusi növények, különleges zöldségek az immáron 35 éve működő Egzotikus Növények Stúdiója webáruházából. Paprika, paradicsom, tök, bab, kukorica, dinnye, uborka számtalan fajtája egy helyen.

https://egzotikusnovenyek.hu #egzotikus #trópusi #különleges #növény #mag #virág #zöldség #paradicsom #paprika

PTS-BETON spol. s r.o. používa súbory cookie a ďalšie sledovacie nástroje na poskytovanie základných funkcií webovej stránky, analýzu dátovej prevádzky, na zlepšenie používateľského zážitku na webovej lokalite, na personalizovanú reklamu a obsah aj na webových stránkach tretích strán a na vyhodnotenie výkonnosti tohto obsahu a súvisiacich kampaní. Ochrana osobných údajov.

  
EU Cookie Directive Module Information