telefon: +421 907 897 791
932 01 Szlovákia, Nagymegyer, Fürdő utca 3.

betongyár

A legtöbbször felmerülő kérdések és az azokhoz tartozó válaszaink

Segítünk a tájékozódásban

 • Van lehetőségem a lakásfelújítási programot igénybe venni, ha Önöket szeretném a kerítés szerelésével megbízni?

  Igen, cégünk rendelkezik magyar adószámmal.
 • Mindkét oldalon mintás kerítést is gyártanak?

  Nem, az általunk gyártott kerítéselemek egy oldalon mintás natúr beton szürke színben kerülnek eladásra.
 • Színes kerítést is gyártanak?

  Nem, mi csak beton színben gyártunk és csapatunk színezéssel nem foglalkozik.
 • Hol lehet megnézni az egyes kerítés fajtákat?

  Nagymegyeren a Fürdő utca 3. alatti telephelyünkön. (932 01 Veľký Meder, Kúpeľná 3.)
 • Milyen magas kerítést kérhetek?

  1,5m, 2m és 2,5m magas kerítést, a standard pedig a 2m magas.
 • Az árajánlat a helyszíni felmérést is tartalmazza?

  Első körben e-mailben adunk árajánlatot és ha ez az ár megfelel, nem kell felmérni a terepet. Amennyiben kérdések merülnek fel a kivitelezéssel kapcsolatban, a helyszíni szemle is része az árnak. A pandémiára való tekintettel igyekszünk minimalizálni a személyes kapcsolatot és eddigi tapasztalatunk az, hogy gond nélkül működnek az internet adta lehetőségek (e-mail, fotók, video -vagy konferenciahívás).
 • Mennyi ideig érvényes az árajánlat?

  1 hónapig
 • Mennyit kell várnom a kerítés telepítésére a megrendeléstől számítva?

  Amennyiben telepítéssel együtt rendelte meg a kerítést, a várakozási idő szezontól függően 1 héttől max. 2 hónapig terjed. Ha csak anyagot szeretne venni, a várakozás max. 1hét.
 • Magyarország egész területén kérhetek-e árajánlatot, ill. hova szállítanak kerítést?

  Kerítés összerakására gazdaságos árajánlatot max. 80km körzetben tudunk adni de minden e-mail-re válaszolunk. Anyagot egész Magyarország területére szállítunk, természetesen 10m kerítést nem érdemes Nagymegyerről pl. Miskolcra szállítani, mert többe kerül a fuvar mint a szállítmány.
 • Saját kamionnal szállítanak kerítést vagy nekem kell megoldanom a fuvart, ha csak anyagot szeretnék venni?

  Saját járűvekkel dolgozunk, a kamion első egy órája lerakodásnál ingyenes.
 • A járvány ideje alatt is dolgoznak Magyarországon?

  Igen. Betartva az aktuális járványügyi szabályokat csapatunk negatív PCR teszttel ingázik Magyarország és Szlovákia között.
 • Nem Önöknél vásárolt kerítést is összeraknak?

  Nem, mi csak a saját gyártású ill. általunk forgalmazott kerítés szerelését vállaljuk.
 • A kerítéselemek nem teljesen egyformák, színbeli eltérések mutatkoznak az egyes elemek között. Miért van ez így és reklamálhatok-e?

  A beton természetes anyag, ezért azonos gyártási széria esetén is mutathat árnyalati színeltéréseket. Ennek oka a felhasznált fő nyersanyagok (cement, víz, kőzúzalék) természetes tulajdonságaiban keresendő, a folyamatos minőségellenőrzés ellenére is. A kész terméket érő időjárási, valamint a rendeltetésszerű használat következtében fellépő mechanikai hatások következtében ezek az árnyalati eltérések nagymértékben enyhülnek, kiegyenlítődnek. A használat során előforduló rendkívüli szennyeződések (növények levelei, termései, kúti víz ) szintén utólagos foltosodást idéznek elő. A hazai kemény ivóvizek, illetve a fúrt kutak talajvizei ásványi anyagot tartalmaznak, ezért a kerítésre kerülő ilyen vizek szintén színeltérést, elszürkülést okozhatnak. A termékek közötti szín és felületi különbségek elkerülhetetlenek. Ez azonban nem befolyásolja betontermékeink használhatóságát és ezért ezt nem is fogadjuk el reklamációs okként. A természetes alapanyagok használata miatt a színváltoztatás jogát fenntartjuk! Elszórtan előfordulhat, hogy az időjárás hatására sárgás vagy feketés elszíneződés jelenik meg a termékeken. Mivel ez általunk nem befolyásolható okokra vezethető vissza, ezért az ilyen jellegű elszíneződések sem adhatnak okot reklamációra. Utólagos festéssel ezek az eltérések teljesen eltüntethetők.

További kérdése van?

Reméljük, hasznos volt az Ön számára az alábbi kérdés-felelek tájékoztató! Amennyiben nem talált választ kérdésére, vagy épp ezek elolvasását követően újabb merült fel Önben, készséggel állunk rendelkezésére.

Keressen minket, tegye fel kérdését!

PTS-BETON spol. s r.o. používa súbory cookie a ďalšie sledovacie nástroje na poskytovanie základných funkcií webovej stránky, analýzu dátovej prevádzky, na zlepšenie používateľského zážitku na webovej lokalite, na personalizovanú reklamu a obsah aj na webových stránkach tretích strán a na vyhodnotenie výkonnosti tohto obsahu a súvisiacich kampaní. Ochrana osobných údajov.

  
EU Cookie Directive Module Information